Pikkutytön valokuvasta paljastui karmaiseva yksityiskohta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Photobomb-kuvat ovat monissa tapauksissa lähinnä hauskoja, mutta huumori on kaukana siinä vaiheessa kun kuvaan ilmestyy vaarallinen myrkkykäärme. Erään australialaisäidin kauhuksi näin kävi juuri, kun hän oli ottamassa kuvaa tyttärestään.

Victorian osavaltiossa asuva Bianca Dickinson oli viettämässä keväistä päivää lastensa kanssa, kun hän päätti ottaa kuvan kaksivuotiaasta tyttärestään. Kun nainen oli ottamassa valokuvaa, hän huomasi outoa liikettä lapsensa lähellä.

Kuvan otettuaan Bianca tajusi kyseessä olleen aivan tytön vierestä liekurrellut käärme. Kaikkien onneksi käärme jatkoi matkaansa, ja vaaratilanteelta vältyttiin. Kun nainen myöhemmin katsoi kuvaa puhelimestaan, hän tajusi ikuistaneensa tilanteen jossa tytär seisoo vaarallisen lähellä käärmettä.

Mashable-sivuston mukaan käärme oli todennäköisesti idänruskokäärme tai kuningasruskeakäärme. Kumpaakin lajia kuvaillaan erittäin myrkylliseksi.

 

OH MY Golly….snakes are on the move!!! I was out taking a photo of my daughter for Jodie @twinklestardesigns and…

Publié par Bianca Dickinson sur mardi 28 mars 2017