Naomi Campbell on edelleen tyrmäävän kaunis – täyttää pian 47 vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toukokuussa 47 vuotta täyttävä supermalli Naomi Campbell on luonut mallin uraansa 15-vuotiaasta saakka. Tuoreimmat Sorbet-lehden kuvat todistavat, että nainen hehkuu edelleenkin upeana.

Sorbet-lehti on valinnut kevään numeron kansikuvaan menestyksekkään mallinuran luoneen Naomi Campbellin. Kuvissa nainen on stailattu rock-henkisiin asusteisiin ja vaatekokonaisuuksiin. Kuvat kertovat naisen säilyneen erinomaisesti ikäisekseen.

Brittiläissyntyinen Naomi Campbell on nähty viime vuosina vähemmän julkisuudessa. Hänen uransa räjähti aikoinaan nousuun, kun hän poseerasi ensimmäisenä tummaihoisena naisena Voguen britti- ja ranskalaisnumeron kannessa. Naomi on nähty myös Playboyn sivuilla.

Sorbet