Stuertti teki Britney Spearsin musiikkivideon uusiksi – miljoonia katselukertoja netissä

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Malesialaisen Air Asia X -lentoyhtiön stuertti Assraf Nasir on noussut yhdessä yössä nettijulkkikseksi. Mies on esiintynyt videolla Britney Spearsin Toxic-musiikkivideon tyyliin. Hän tanssi tyhjässä Airbus A330 -lentokoneessa.

Alkuperäinen Toxic-musiikkivideo ilmesty vuonna 2003. Videolla on lentoemännän asuun pukeutunut Britney Spears, joka tanssii ja esiintyy seksikkäästi keimaillen. Malesialainen Assraf Nasir ei jää kakkoseksi ainakaan liikesarjojensa puolesta, sillä mies osaa keinuttaa lantiotaan vähintään yhtä loisteliaasti.

Toxicin uudelleenversiointi on kerännyt Twitterissä noin 5.000 katselukertaa. 9Gag’s on kuitenkin julkaissut saman videon Facebook-sivuillaan ja sitä on katsottu noin kymmenen miljoonaa kertaa, Daily Mail raportoi. Jopa lentoyhtiön toimitusjohtaja Tony Fernandes on jakanut videon ja kehunut alaisensa mukaansatempaavaa videota.