Wrestling-ottelussa odottamaton käänne – John Cena kosi Nikki Bellaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wrestling-maailmassa ihastellaan parhaillaan tapausta, jossa lajin supertähti John Cena kosi tyttöystäväänsä Nikki Bellaa 65.000 katsojan edessä Wrestlemania-tapahtumassa. Ja Nikki vastasi kosintaan myöntävästi valtaisan yleisömeren kiljuessa innosta ympärillä.

39-vuotias wrestling-tähti päätti toteuttaa kauan odotetun kosintansa Yhdysvaltojen Orlandossa sijaitsevalla World Camping -stadionilla. Kesken kaiken Cena polvistui 33-vuotiaan tyttöystävänsä eteen ja kosi julkisesti.

Samalla Cena tuli paljastaneeksi, että hän oli kosinut Bellaa jo aiemmin, mutta halusi toistaa sen vielä yleisön edessä. Bella kertoi jo aiemmin julkisuudessa, että odottaa miesystävänsä kosintaa. Nyt se on lopulta toteutunut kahteen kertaan.