Koira kävi trimmaajalla – kissakin ihmetteli seurauksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset reagoivat usein melko vahvasti siihen kun vanhempien ulkonäkö muuttuu. Varsinkin parrakkaan isän ajettua partansa pois pienet lapset voivat alkaa jopa itkemään säikähdettyään uutta henkilöä. Nyt eräs kissa koki samantyylisen reaktion nähdessään koirakaverinsa trimmauksen jälkeen.

Blke Bouillion on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videon tilanteesta, jossa hänen kissansa pääsee näkemään ensimmäistä kertaa perheen koiran sen jälkeen kun koira on käynyt trimmaajalla. Koiran ulkonäkö on ilmeisesti muuttunut melko paljon sen jälkeen kun sen turkki on ajeltu kevätmittaan.

Videolla nähdään miten hauskasti kissa reagoi koiran uuteen turkkiin. Kissa ei ole tunnistaa koiraa ja se katselee sitä kallistellen samalla päätään hyvin ihmeissään. Kissa istuu koiran takana ja kokeilee välillä tassullaankin, että onko koira varmasti edelleen se sama vanha kaveri.