MTV: Karjala 100-pack ei ollutkaan aprillipila – tulee oikeasti myyntiin!

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Sunnuntaina yksi Suomen suosituimmista aprillipiloista oli Karjala-oluen Facebook-sivuilla julkaistu kuva Karjala 100-pack -olutlaatikosta. Kuva on kerännyt tähän mennessä peräti 2.000 kommenttia ja 2.200 jakoa ja siitä on tykätty 14.000 kertaa.

Karjala

– Kaveripakkaus kohta kaupoissa. #reilustiluonnetta, päivityksessä todettiin.

Nyt on selvinnyt, että kyse ei ollutkaan aprillipilasta, vaan MTV-uutisten mukaan Karjala on nimittäin oikeasti tuomassa myyntiin vielä huhtikuun aikana peräti 100 oluen pakkauksen. Yhdessä pakkauksessa on sata kappaletta 33 cl -kokoista oluttölkkiä. Tavallisessa niin sanotussa olutkeississä tai olutlavassa samankokoisia tölkkejä on 24 kappaletta. Pakkauksen värityksen perusteella ajatus 100 oluen kokonaisuuteen on syntynyt Suomi 100 -teemavuodesta.

Staran saamien vahvistamattomien tietojen mukaan 100-packin pitäisi tulla yleisesti myyntiin vasta viikon kuluttua, mutta sosiaalisessa mediassa leviävän tiedon mukaan tuote olisi jo myynnissä ainakin Kokkolan Citymarketissa.