Mies osti isoäidille Louis Vuittonin käsilaukun – mummo käytti kalan kantamiseen!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taiwanilainen mies osti isoäidilleen kalliin Louis Vuittonin käsilaukun, jota perinteisesti kannetaan käsivarrella osana tyylikästä kokonaisuutta. Taiwanilainen mummo ei tiennyt laukun edustavan huippubrändiä. Lapsenlapsi säikähti perinpohjaisesti, kun hänen isoäitinsä käytti luksuslaukkua lähinnä kalojen kantamiseen.

Kiinalaisella Dcard-sivustolla on julkaistu kuva, jossa on Louis Vuittonin laukku. Kuvan julkaissut mies kertoo isoäitinsä saaneen samanlaisen laukun häneltä lahjaksi, ja ihastuneen ikihyvin laukun vedenkestävään materiaaliin. Mies oli ostanut laukun, koska isoäidin vanha käsilaukku oli palvellut jo vuosikausia.

BBC:n mukaan laukusta kiitollinen isoäiti oli saapunut lapsenlapsensa luokse myöhemmin kassi täynnä tuoretta kalaa. Iäkäs nainen ainoastaan harmitteli, että laukku oli painavampi vanhaan kauppakassiin verrattuna, mutta oli muuten tyytyväinen saamaansa lahjaan. Vuonna 1854 perustettu ranskalainen muotialan yritys Louis Vuitton on yksi maailman tunnetuimmista brändeistä. Sen liikkeitä on 58 eri maassa.

Imgur