Auton päältä pudonnut patja osui motoristiin – nyt oli silti onni matkassa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Liian huonosti autojen päälle kiinnitetyt esineet saattavat aiheuttaa tippuessaan vakaviakin onnettomuuksia. Onneksi taannoin Australian Brisbanessa tapahtuneessa tilanteessa pudonnut esine oli pehmeä patja.

Youtubessa julkaistulla videolla nähdään, kuinka patja putoaa tielle tunnelissa ajavan auton päältä. Se putoaa suoraan takana ajaneen moottoripyöräilijän eteen. Onnettomuudelta kuitenkin vältytään, sillä patja vain hidastaa motoristin ajoa. Moottoripyörä pääsi nousemaan pysähtyneen ajoneuvonsa päältä ilman pahoja vammoja.

– Onnekseni selvisin ehjin nahoin. Sain vain muutaman haavan käsiini. Polisit olivat hämmästyneitä siitä, että selvisin hengissä, moottoripyörää ajanut Aaron Wood paljasti The Queensland Times -lehdelle.