Odottamaton näky – kissa pyöritteli vauvaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen lemmikit ja lapset keksivät monesti hauskaa tekemistä ja vauhdikkaita leikkejä keskenään. Nyt perheenäiti Angie Sapik on kuvannut videolle hauskan tilanteen, jossa hänen kissansa nähdään keksineen ovelan tavan käyttää vauvaa omana viihdykkeenään.

Sapik on laittanut neljäkuisen Calvin-vauvan keinumaan olohuoneen kattoon kiinnitettyyn vauvakeinuun. Kissa on keksinyt pujahtaa vauvan alle, ja se on alkanut heiluttelemaan ja pyörittämään vauvaa keinussa.

Äitiä on varmasti huvittanut näky, kun hän on huomannut, että kissa on alkanut leikkimään keinussa istuvalla Calvin-pojalla. Kissa pyörittelee vauvaa keinussa vetämällä ja työntämällä vauvan jalkoja välillä omilla tassuillaan. Kissa näyttäisi myös näykkivän jalkoja kevyesti, mutta ilmeisesti se ei kuitenkaan edes yritä hampaillaan kankaan läpi, koska vauvan ilme ei värähdäkään.