Poika ihastui peilikuvaansa – äiti sai melkoisen show’n

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Noin vuoden ikäisenä vauvat alkavat tulla vähitellen tietoisiksi itsestään ja tunnistamaan esimerkiksi oman peilikuvansa. He voivat hymyillä peilikuvalleen ja yrittää koskettaa sitä. Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa vuva jää kiinni ihailemasta omaa peilikuvaansa.

Äiti on huomannut, että hänen Hudson-nimisellä pojallaan on hauska hetki peilin edessä oman peilikuvansa kanssa. Äiti on alkanut kuvaamaan poikaansa, joka on hymyillyt veikeästi itselleen ja kääntänyt välillä päänsä pois vain tarkistaakseen, että onko kuva vielä tallella hänen kääntäessään päänsä takaisin.

Äidin pokka pettää kun hän huomaa, että poika alkaa ihastuksissaan suukottelemaan omaa peilikuvaansa. Kun poika huomaa äidin katselevan häntä, poika alkaa nauramaan ja antaa vielä nopeasti yhden suukon peilikuvalleen ennen kuin konttaa kovaa kyytiä peilin edestä pois.