Kim Kardashian myy peppuaan – hintalappu noin 90 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuudellaan alati rikastuva Kim Kardashian on julkaissut omia emoji-hymiöitä, jotka tunnetaan nimellä Kimoji. Nainen aloitti hiljattain minikuvien tuotteistamisen. Yksi parhaiten myyvistä tuotteista on varmasti naisen takapuolta muistuttava uimapatja.

Hapers Bazaar on uutisoinut Kimoji-lelusta, joka on kuin jättikokoinen peppua muistuttava uimapatja. Butt Pool Float -niminen uimapatja on pakaroilla ja mustilla stringeillä varustettu vesilelu. Tuotetta voi tilata ennakkoon Kimoji-sivustolta, ja ne lähetetään asiakkaille kesäkuussa.

Peppu-uimalelun hinta on järkyttänyt ihmisiä, sillä vinyylituotteen kustannukset eivät todennäköisesti nouse muutamaa euroa korkeammaksi kappaletta kohden. Silti Kim Kardashianin muovinen takapuoli maksaa ostajalleen 98 dollaria, eli noin 90 euroa. Samalla hinnalla saisi kymmenen tylsempää uimapatjaa halpahallista.

kimoji.com