Pepsi poisti maailmanlaajuista someraivoa nostattaneen mainoksensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Pepsi julkaisi uuden mainoskampanjansa yhteydessä muutaman minuutin lyhytelokuvan, jossa ihmiset osoittivat mieltään. Nyt mainos on poistettu verkosta.

Videossa annettiin ymmärtää, että vähemmistöt lähtevät kadulle yhdessä osoittamaan mieltään ja marssimaan oikeuksiensa ja erilaisuutensa puolesta. Videon loppupuolella mainokseen tulee mukaan myös huippumalli ja televisiotähti Kendall Jenner.

Jennerillä on aluksi päässään vaalea peruukki, jonka hän päättää riisua ja paljastaa oikeat tummat hiuksensa sen alta. Hän lähtee mukaan mielenosoitukseen ja päättää luoda rauhan ihmisten ja poliisien välille tarjoamalla yhdelle poliiseista virvoitusjuoman.

Ihmiset suivaantuivat siitä, että etuoikeutetussa asemassa oleva vaaleaihoinen Jenner ja hänen tekemänsä rauhan ele ovat vääriä kohtaukseen, joka selvästi matkii aitoja mielenosoituksia ja niissä nähtyjä tilanteita mellakkapoliisien ja mielenosoittajien välillä.