Tupacin murhasta epäilty Sharitha Golden: ”Miksi olisin tappanut levy-yhtiön kultamunan?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, että musiikkimoguli Suge Knight on väittänyt hänen ex-vaimonsa Sharitha Goldenin tappaneen Tupacin yhdessä turvamies Reggie Wrightin kanssa. Suge Knight väitti olleensa ammuskeluvälikohtauksen todellinen kohde, mutta valitettavasti luodit tappoivat Tupacin. Ex-vaimo ei allekirjoita väitettä sovulla.

TMZ:n mukaan Suge Knightin ex-vaimo Sharitha Golden on kuullut samankaltaisia syytöksiä jo vuosien ajan. Hän kysyy, että miksi olisi tappanut aviomiehensä parhaimman kultamunan, eli Tupacin? Nainen aikoo viedä asian oikeuteen, koska syytökset loukkaavat etenkin hänen perhettään.

Sharitha Goldenilla on yksi yhteinen tytär Suge Knightin kanssa, eikä nainen voi ymmärtää miksi mies haluaa tuhota lastensa elämän järjettömillä syytöksillä. Tapausta tullaan käsittelemään tulevassa Tupac Assassination: Battle For Compton -dokumenttielokuvassa. Nähtäväksi jää, selviääkö legendaarisen räppärin tappaja koskaan.

In a signed affidavit, #SugeKnight claims his ex-wife and a Death Row Records bodyguard were behind #Tupac's murder:

A post shared by Soundcity Africa (@soundcityafrica) on