Uusi ruokatrendi Japanista – leivän päällä soma kirsikka

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Netissä kiertää ajoittain kuvatrendejä aina koirafilttereistä ankkailmeisiin. Ruokakuvien ottaminen on ollut 2010-luvulla erittäin suosittua, ja nyt otoksiin tuunataan voileipiä. Kirsikkavoikkarit ovat japanilaisten huippujuttu.

Japanilaiset netinkäyttäjät jakavat nykyään kuvia voileivistään, joiden päälle on taiteiltu kirsikkaa muistuttava asetelma. Yleensä paahtoleivän päällä on juustosiivu, yksi kirsikkatomaatti halkaistuna ja yrttejä tai versoja kirsikan oksia kuvastamaan.

Kirsikkavoileipien kuvia voi katsella netissä #cherrytoast-hashtagilla. Hauskan ulkonäön lisäksi leivät varmasti myös maistuvat herkullisilta. Kirsikkakuviointi on ollut etenkin rock-henkisten suosiossa jo pitkään.

* ひとりおひる△▲△▲ * リコピンリコピン⋯? #animごはん

A post shared by ?? m i n a ꙳? (@_.anim._) on

2016/12/13 今朝のメニュー? ✤さくらんぼトースト ✤ひじきの卵グラタン ✤サラダ ✤ヨーグルト ✤オレンジジュース ✤コーヒー ・ ・ ・ ・ ・ おはようございます☔️。 今朝はお弁当ナシDayだったので、お久しぶりの朝ごはんpic?です。 #さくらんぼトースト ?といっても、 ミニトマトで❤︎さくらんぼ❤︎っぽく です☝?️? ✤ 雨の火曜日…? 皆さんにとって良い1日になりますように? 今週もよろしくお願いします*:゚*。⋆ฺ(*´◡`)ノ ✤ ✤ ✤ #ワンプレート#おうちごはん#おうちカフェ#朝ごはん#朝食#breakfast#bread#morning#モーニング #toypoodle#poodle#toypoodlebrown#browntoypoodle#dog#instadog#トイプードル#トイプー#プードル#ブラウントイプードル#ブラウンプードル#トイプードルブラウン

A post shared by cazu (@mintea0323) on

https://www.instagram.com/p/BSfAic4A-jS/