Harjasusi pyysi apua – miehet auttoivat janoista petoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet olivat kuumalla ja kuivalla säällä pysähtyneet autolla ajaessaan, kun heidän tielleen oli hoiperrellut harjasusi. Kun miehet olivat pysäyttäneet auton, eläin oli heti hypännyt auton lavalle auringon kuumuutta pakoon ja heittäytynyt varjoon makuulle.

Miehet olivat ottaneet harjasuden kiinni ja ohjanneet heikon pedon kuorma-auton lavalta pois. He olivat päättäneet auttaa eläintä, minkä vuoksi he olivat painaneet sen maahan makaamaan ja alkaneet juottamaan muoviastiasta vettä.

YouTube-videolla nähdään miten janoinen harjasusi ottaa mielellään avun vastaan ja juo jokaisen tipan, jonka mies sen suuhun kaataa. Lopulta harjasusi pääsee jaloilleen ja lähtee juoksemaan pois päin tieltä kun se on saanut tarpeeksi vettä juodakseen.