Harras kristitty tyrmistyi – gynekologi vei neitsyyden!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Venäläinen 29-vuotias nainen on haastanut gynekologinsa oikeuteen immenkalvon rikkomisen takia. Nainen oli säästänyt itseään avioliittoa varten, mutta gynekologin suorittama tutkimus oli vahingoittanut immenkalvoa osittain. Kihlattu jätti naisen.

Venäjän Novosibirskissä asuva nainen oli tuntenut tutkimuksen jälkeen kipua ja huomannut verta gynekologin kumihanskoissa. Naispuolinen lääkäri oli kuitenkin vakuutellut kaiken olleen hyvin. Nainen ei uskonut gynekologiaan ja varasi ajan yksityiselle tohtorille.

Hänen epäilyksensä osuivat oikeaan, kun yksityinen gynekologi kertoi naisen neitsyen menneen edellisen tarkastuksen yhteydessä. Immenkalvo oli osittain repeytynyt. Nainen oli itkenyt lohduttomasti ja kertonut asiasta kihlatulleen. Ortodoksisia perinteitä kunnioittanut pariskunta erosi, koska nainen ei ollut enää käytännössä neitsyt alapäätutkimuksen jälkeen.

Nainen haastoi gynekologinsa oikeuteen ja vaati 33.000 euron suuruisia korvauksia, mutta oikeus määräsi hänelle vain 760 euroa. Kyseessä on Venäjän historian ensimmäinen oikeustapaus, jossa asiakas vaatii gynekologilta korvauksia rikkoontuneen immenkalvon takia, The Siberian Times uutisoi.

Work hard ?? #kadındogum #obstetrics #jinekoloji #doctors #gynecologist #doktor #tb #obgyns

A post shared by Dr. Dilan Bostan ??‍⚕️ (@dilanbostan) on