Khloe Kardashianin unohti pukea paidan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Khloe Kardashianin ulkonäkö on käynyt läpi melkoisen muutoksen naisen muutettua elämäntapojaan terveellisempään suuntaan. Aiemmin ylipainoinen nainen on nyt kadehdittavan hyvässä kunnossa, minkä vuoksi moni ottaakin häneltä ilomielin vastaan neuvoja treenaamiseen ja ruokavalioon liittyen.

Eilen Khloe Kardashianin kuvattiin Los Angelesissa kaupungilla poikkeuksellisen niukassa asussa, sillä hän näytti unohtaneen pukea paitansa alusasun päälle. Silmänruokaa julkkistähti kuitenkin tarjosi.

32-vuotias Khloe on laihduttanut viime aikoina merkittävästi, koska häntä ei kohdeltu vaateliikkeissä hyvin. Kardashianin mukaan vaatekaupoissa myyjät halveksuivat naista ja kertoivat, ettei heillä ole tarpeeksi suuria kokoja hänelle.

Splash
Splash
Splash