Kuka jätti ihmisen reisiluut pubin eteen?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Crown -nimisen Lontoossa sijaitsevan pubin edustalta tehtiin viikonloppuna erikoinen löytö. Oven eteen ulos jalkakäytävälle oli jätetty pussi, josta oli pilkottanut kaksi luuta. Pussia ei voinut olla huomaamatta, minkä vuoksi ohikulkija olikin soittanut paikalle poliisit.

Dan Gardner oli nähnyt jalkakäytävällä kaksi aivan suurelta luulta näyttävää kappaletta. Mies oli halunnut uskotella itselleen, että kyseessä oli jonkin eläimen luut, mutta hän kuitenkin samalla pelkäsi pahinta. Huffington Post -lehden mukaan myöhemmin oli varmistunut, että luut todella olivat ihmisen reisiluut.

Luut löytyivät Barnsburyssa sijaitsevan The Crown -pubin edustalta sunnuntaina keskellä kirkasta iltapäivää. Tutkijoiden mukaan luut eivät ole vanhat eli niiden alkuperä ei ole luultavasti mistään museosta tai tutkimuslaitoksesta. Poliisit tutkivat omituista tapausta edelleen eikä vielä ole tiedossa miksi luut on jätetty muiden löydettäväksi, kuka ne on tuonut ja kenelle ne ovat kuuluneet.