Mini Me -näyttelijä Verne Troyer vieroitushoitoon alkoholiongelman vuoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Verne Troyer muistetaan erityisesti roolistaan Austin Powers -elokuvien Mini Me -hahmona. Nyt mies on kirjautumassa vieroitushoitoon alkoholiongelmansa vuoksi.

Troyer päätyi TMZ-sivuston mukaan viikko sitten hoitoon Kaliforniassa sijaitsevaan sairaalaan. Mies aikoo aloittaa vieroitushoidon saadakseen jatkossakin apua ongelmaansa.

– Fanit ovat olleet huolissaan minusta, joten haluaisin ottaa puheekseni erittäin henkilökohtaisen asian. Kuten tiedätte, olen kamppaillut alkoholismin kanssa, näyttelijä paljasti Instagramissa.

– Se ei ole aina ollut helppoa, mutta aion jatkaa taisteluani päivä kerrallaan. Olen ollut hoidossa viikon ajan ja aion kirjautua vapaaehtoisesti vieroitushoitoon myöhemmin tällä viikolla saadakseni tarvitemani avun, Troyer jatkoi.

Verne Troyer on kärsinyt riippuvuudesta vuosien ajan. Vuonna 2002 näyttelijä oli lähellä menhtyä alkoholimyrkytyksen vuoksi. Austin Powers -elokuvien ohella 81 senttimetriä pitkä Troyer muistetaan muun muassa Harry Potter ja viisasten kivi, The Grinch ja The Imaginarium of Doctor Parnassus -elokuvista sekä Celebrity Big Brother -sarjasta.

 

A post shared by Verne Troyer (@vernetroyer) on