Beyonce tienaa miljoonan yhdellä Instagram-kuvalla!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajatähti Beyonce kertoi taannoin raskaudestaan Instagram-kuvan avulla. Kuvasta tuli nopeasti kaikki aiemmat ennätykset sosiaalisessa mediassa rikkonut otos, sillä sen tykkääjämäärä kasvoi 6.335.571 henkilöön kahdeksan tunnin aikana.

D’Marie Analyticsin mukaan Beyonce on osannut hyödyntää sosiaalisen median tilinsä. Hän päivittää kuviaan tarkkaan harkiten ja erittäin valikoidusti. Arvioiden mukaan Beyonce saa jokaisesta Instagram-päivityksestään miljoona dollaria. Naisen sosiaalisen median kohdalla pätee vanha sanonta: ”Vähemmän on enemmän”.

Beyonce kasvatti sosiaalisen median fanimääräänsä kuluneen kahden kuukauden aikana kuudesta miljoonasta 177,5 miljoonaan, New York Post uutisoi. Tilastoihin on laskettu mukaan Facebook, Twitter ja Instagram.