Kaia Gerber bikineissä – selvästi tuleva supermalli!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cindy Crawford jätti aktiiviuran supermallina jo vuosia sitten, mutta hänet on nähty yhä ajoittain poseeraamassa. Perheessä on kuitenkin hyvää vauhtia varttumassa hänelle seuraaja, sillä 15-vuotias tytär Kaia Gerber on kuin ilmetty äitinsä. Malliura hänelle on taattu.

Nyt Kaia kuvattiin nauttimassa perheensä kanssa rantalomasta Karibialla sijaitsevalla julkkisten suosimalla St. Barthsin saarella. Kaia kuvattiin vesileikeissä yhdessä 17-vuotiaan isoveljensä Presleyn kanssa.

Kaia Gerber on tehnyt nuoresta iästään huolimatta pitkään mallikeikkoja. Nuorella kaunottarella on mallimaailmassa menestymiselle etu, jota monella ei ole, sillä hänen äitinsä on yksi maailman kuuluisimmista mallitähdistä. Cindy toimii myös Kaian yhtenä valmentajana.

Splash
Splash
Splash
Splash