Näin Kate Hudson pääsi aknesta eroon

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Kate Hudson on kuvankaunis nainen, jonka iho hohtaa kuvissa aina upean kuulaana. 37-vuotias nainen on kuitenkin kertonut, että terveellisistä elämäntavoista huolimatta hän on usein kärsinyt ihon epäpuhtauksista, jotka ovat näkyneet kasvoilla aknena.

Kate Hudson avautui Vogue-lehden haastattelussa siitä miten hänen ruokavalionsa on vaikuttanut hänen ihonsa ulkonäköön. Hudson kertoi rehellisesti, että sekä hänen kasvoillaan että vartalollaan on aina hyviä ja huonoja päiviä. Hudson paljasti, että juuri näinä huonoina päivinä hänen kasvoilleen saattoi ilmestyä paljon finnejä kuin tyhjästä.

Hän päätti muuttaa omaa ruokavaliotaan todella radikaalisti viime kesänä. Hudson kertoi, että alettuaan täysin vegaaniksi hänen ihonsakin on alkanut voimaan paremmin. Hudsonin mukaan viime kesänä tapahtuneen ruokavaliomuutoksen jälkeen hänen ihohuokosensa ovat näyttäneet hyviltä ja ihon sävykin on kirkastunut.