Näissä paikoissa miehet pettävät – 8 yleisintä paikkaa!

Lifestyle Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Joidenkin tilastojen mukaan peräti 70 prosenttia miehistä pettää vaimojaan avioliiton aikana. Syrjähyppyjä tutkineet yksityisetsivät ovat nyt listanneet kahdeksan yleisintä paikkaa, missä miehet ovat ajautuneet avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen.

1. Baari. Syy voi olla alkoholissa, tunnelmallisessa valaistuksessa tai naistarjonnassa, mutta todisteiden mukaan todella usean ukkomiehen yhden illan juttu on saanut alkunsa anniskeluravintolassa.

2. Työpaikka. Yksi tilasto kertoo 40 prosenttia pettäjistä löytäneen seuraa työpaikaltaan. Syrjähyppyjä tapahtuu firman bileissä, työmatkoilla tai ylitöissä. Toisinaan stressaavassa ja intensiivisessä työssä tilaisuus tekee vaarin paineiden purkamiseksi.

3. Polttarit. Osa miehistä ottaa kirjaimellisesti ilon irti viimeisistä sinkkupäivistä ennen avioliittoon astumista. Ilonpidossa voi olla mukana jo avioituneita kavereita, jotka eivät tyydy vain sivustaseuraajan rooliin.

4. Häät. Kyllä, rakkauden juhlassa saatetaan jakaa rakkautta muillekin kuin omalle vaimolle – etenkin jos ilonpitoon lähtee ilman avecia.

5. Kuntosali. Treenaaminen nostaa hormonitasoja siihen pisteeseen, että tiukkaan trikooasuun pukeutunut treenikaveri houkuttelee vaihtamaan hikeä intiimeissä tunnelmissa.

6. Sosiaalinen media. Pettäjien ei välttämättä tarvitse etsiä seuraa ukkomiehille tarkoitetuilta treffipalstoilta, vaan he voivat viritellä juttua myös Facebookissa, Instagramissa tai Snapchatissa. Kaikki voi alkaa viattomasta viestien vaihdosta…

7. Ystävien kautta. Mikäli miehen bestis pettää vaimoaan, pettää hän todennäköisesti myös omaansa. Yleensä äijäporukoissa lyödään viisaat päät yhteen ja toistetaan samoja virheitä – niistä koskaan oppimatta.

8. Hauskanpito. Liittoonsa kyllästyneet miehet eivät välttämättä kaipaa erikoisempaa syytä tai paikkaa pettämiselle. He saattavat käyttää tilaisuuden hyväksi puistossa, luokkakokouksessa tai lomamatkalla. Tällöin pääasiana on silkka hauskanpito.

Myös naiset pettävät puolisoitaan. Tutkitusti naiset hakeutuvat avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen lähinnä tunnepuolen vajavaisuuksia paikatakseen. Vaimot saattavat hakea syrjähypyn avulla paljon kaipaamaansa huomiota ja hellyyttä. Miehet tyytyvät useimmiten fyysisten paineiden purkaamiseen. Rakkauden sytyttyä pettäjät saattavat vaihtaa kumppaniaan, mikä on varma merkki edellisen suhteen täydellisestä toimimattomuudesta.

Lähde: YourTango