Pippa Middleton ei halua mallikaunotarta häihinsä – outo syy paljastui?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cambridgen herttuattaren paljon seurattu pikkusisko Pippa Middleton on mennyt kihloihin viime kesänä poikaystävänsä James Matthewsin kanssa. Häävalmistelut ovat jo kovassa vauhdissa, ja tuleva morsian onkin jo ehtinyt miettimään keitä hän haluaa kutsua häihinsä ja keitä ei.

Pippa Middletonin tuleva aviomies James Matthews on Hedge-rahaston johtaja. Miehen pikkuveli Spencer Matthews puolestaan on tunnettu televisiotähti, joka on esiintynyt muun muassa Made In Chelsea -realitysarjassa. Middleton on ilmeisesti kieltänyt miehensä pikkuveljeä ottamasta seuralaisekseen hänen omaa tyttöystäväänsä tämän näyttävyyden vuoksi.

Daily Mail -sivuston mukaan 33-vuotias Pippa Middleton on kieltänyt Spenceriä ottamasta mallityttöystäväänsä Vogue Williamsia mukaan häihin.

Pippa Middleton ei anna kenenkään ottaa mukaan seuralaista, joka ei ole kutsutun kihlattu tai aviopuoliso. Middletonin lähipiiristä on kuitenkin huhuttu, että nainen haluaisi olla hääpäivänä ainoa kaunotar, minkä vuoksi hän ei halua häihinsä Vogue Williamsia tai prinssi Harryn tyttöystävää Meghan Marklea varastamaan huomiota.