Rahtialuksella surullinen lasti – satoja ihmisiä upotessaan hukuttanut matkustajalaiva kyydissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman merillä nähdään ajoittain erikoisia virityksiä, jollaisia ei tule ihan joka päivä vastaan. Rahtilaivoja on kehitetty moniin erikoistarpeisiin, ja joskus niiden lastina nähdään jopa toisia laivoja. Nyt tällainen näky on kuvattu Etelä-Korean Soulin rannikolla, ja se sai odotetusti kovasti huomiota.

Osittain uppoava Dockwise White Marlin kykenee ottamaan kyytiinsä esimerkiksi toisia aluksia, ja nyt se kuvattiin rahtinaan taannoin uponnut Sewol-matkustajalaiva. Sitä kuljetettiin meriteitse Mokpoon, jonne matkaa Soulista on noin 311 kilometriä. Rahtilaiva rahteineen on kieltämättä erikoinen näky, joten se sai silminnäkijät kaivamaan pikavauhtia kännykkäkamerat taskuistaan.

Matkustajalaiva MV Sewol upposi Gwanmaenin saaren liepeillä keväällä 2014, koska se oli ottanut liikaa lastia. Laivan matkustajina oli turmahetkellä 476 matkustajaa, joista peräti 313 hukkui liian myöhään aloitettujen pelastustoimien vuoksi. Laivan kapteeni tuomittiin 36 vuodeksi vankeuteen.

Splash
Splash
Splash