Ihmis-Barbie arvosteli suosikkinäyttelijää: ”Hän näyttää hevoselta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmis-Barbieksi kutsuttu ukrainalainen Valeria Lukyonova on kertonut seuraavansa omia kauneusihanteitaan. Hänen tavoitteenaan on näyttää Barbie-nukelta, ja tämän tavoitteen 31-vuotias onkin jo saavuttanut. Nyt hän on alkanut arvostelemaan muita naisia, jotka ovat hänen mielestään rumia.

Lukyonova on kommentoinut Daily Mail -lehden mukaan, että kenenkään ruman ihmisen ei tulisi koskaan poistua kodistaan minnekään ilman meikkiä. Naisen mielestä ruma ja meikitön ulkonäkö heijastaa myös ihmisten sisäistä rumuutta, minkä vuoksi Lukyonova kehottaa naisia piilottelemaan sitä meikkaamalla.

Valeria Lukyonova on kommentoinut monien ihaileman näyttelijän Sarah Jessica Parkerinkin ulkonäköä todella kovasanaisesti. Lukyonovan mielestä Sarah Jessica Parkerilla on hevosen naama. Ihmis-Barbie ihmetteli myös sitä, että tytöt ajattelevat, että he eivät pysty millään tavalla vaikuttamaan ulkonäköönsä, ja jäävät sen vuoksi kotisohvalleen makaamaan ja syömään leivoksia.

красивый пляж благодаря @joamariee

A post shared by Valeria Lukyanova (@valerialukyanova) on