Kylie Jenner saa oman realitysarjan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kylie Jenner on noussut muutamassa vuodessa yhdeksi Kardashianien perheen seuratuimmista tähdistä Kimin rinnalle. Nyt 19-vuotias seurapiirijulkkis on saamassa jo ikioman televisiosarjansa.

Kylie Jenner työstää omaa realitysarjaansa, jonka työnimi on Life of Kylie. Gossip Cop -sivuston mukaan kyseessä on käytännössä Kardashianit-sarjan spinoff. Life of Kylietä tullaan emosarjansa tavoin esittämään Yhdysvalloissa E!-kanavalla.

Realitysarjan kerrotaan seuraavan Kylien arkea ja erityisesti hänen uraansa Kylie Cosmetics -meikkifirman johdossa. Myös tähden lähipiiri, mukaan lukien Kylien on-off -poikaystävä Tyga, tulee olemaan mukana sarjassa.

Kardashianit-sarja jatkuu parhaillaan Yhdysvalloissa jo 13. Tuotantokautensa merkeissä. Se on poikinut lukuisia spinoff-sarjoja, kuten Khloe & Lamar, Rob & Chyna ja Revenge Body.