Lentokoneen keskipenkki saattaa pian olla paras paikka

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harva haluaa istua vapaaehtoisesti lentokoneen penkkirivin keskimmäisellä paikalla. Lentokoneiden sisustussuunnitteluun keskittyvän Molon Labe Designs -yhtiön ansiosta asiaan saattaa kuitenkin tulla tulevaisuudessa muutos.

Molon Label Designsin Stagger Seat -konsepti tekisi keskimmäisestä penkistä leveämmän ilman, että se veisi tilaa ikkuna- ja käytäväpaikoilta. Keskipenkki olisi myös hieman taaempana kuin vierekkäiset penkit.

Paikan sijainti hieman muita penkkejä taaempana tarkoittaisi, että siinä istuva voisi helpommin ottaa käyttöönsä molemminpuoliset käsinojat. Lisäksi isomman tilan ansiosta penkin edessä oleva viihdejärjestelmä olisi hieman tavanomaista isompi.

Wired-sivuston mukaan Molon Label Designs odottaa parhaillaan hyväksyntää uudenlaiselle penkkikonseptilleen. Siihen asti ideaan päästään tutustumaan Youtubessa julkaistulla videolla.