Maailmanlopun näky ruokakojulla – pöytä mustanaan ampiaisia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä leviää parhaillaan video kiinalaisesta ruokakojusta, jonka yläpuolella lentelee suuri ampiaisparvi. Täysikasvuiset ampiaiset elävät normaalisti kukkien medellä, mutta videolla näkyvä parvi yrittää metsästää ruokansa kojun leivonnaisista.

Ampiaiset ovat tuttu näky puutarhoissa. Ne alkavat yleensä hyödyntää marjojen ja hedelmien sokeria ravintonaan siinä vaiheessa, kun kukkien mesi lähentelee loppumista. Nyt ampiaiset ovat tehneet joukkovaelluksen kiinalaiseen herkkukojuun.

Video ei sovi ampiaiskammoisille. Ampiaisille ja muille hyönteisille voi tehdä myös mehubaareja puutarhaan, mikäli haluaa pitää ne poissa esimerkiksi grilliantimien kimpusta. Kiinalaisen kojun leipuri pääsisi todennäköisesti helpommalla paikkaa vaihtamalla.

Street vendor in China 😱Credit: Rumble

Publié par NTD Life sur lundi 3 avril 2017