Postinkantaja toimitti paketin ikkunasta – putosi vessanpönttöön!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Suomessa paketit joutuu useimmiten noutaa itse postin palvelupisteestä, mutta Iso-Britanniassa ne pyritään toimittamaan perille silloinkin kun asiakas ei ole kotona. Tämä tarkoittaa sitä, että tilattu tuote saattaa löytyä mitä omituisimmista paikoista.

Kun Twitter-käyttäjä Sam Cooke palasi eräänä päivänä kotiinsa, odotti häntä ovella kaksi yllättävää viestiä. Ensimmäisessä postinkantaja totesi yrittäneensä toimittaa hänelle pakettia ja laittaneensa sen sisään talon ikkunasta. Toisessa viestissä laatikon todettiin tippuneen mahdollisesti vessanpönttöön.

– Olen erittäin pahoillani. Pakettisi taisi tippua vahingossa vessanpönttöön, viestissä luki.

Viesti piti paikkansa, sillä vessasta löytyi pönttöön tippunut laatikko. Sen sisältämä mustekasetti ei onneksi mennyt pilalle, sillä laatikko oli liian leveä osumaan veteen asti.

Sam paljasti postilaitoksen pahoitelleen asiaa. Postinkuljettaja oli luvannut vierailla miehen kotona pyytämässä anteeksi henkilökohtaisesti. Sam ei yllättäen vaikuttanut olevan tapauksesta moksiskaan, vaan totesi ettei kuljettajan tarvitse olla pahoillaan.

 

Twitter
Twitter