Finnairin lentokapteeni pelasti lapsiperheen matkan – tarjosi sylipaikan vauvalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentomatkailu pienten lasten kanssa voi joskus olla hieman haastavaa monestakin syystä. Yksi niistä on vaatimus vauvan sylipaikasta lentoonlähdössä ja laskussa. Kahden pienen lapsen kanssa matkustaneille tämä voi tuoda odottamattoman yllätyksen ja jopa peruuttaa koko matkan. Nyt Finnarin lennolla kävi toisin.

Aamulehti nimittäin uutisoi ensimmäisenä tapauksesta, jossa Helsingistä Ouluun neljän lapsen kanssa matkalla ollut äiti oli joutua jäämään lapsineen maahan väärän kokoisen turvakaukalon vuoksi. Äidillä oli matkassa kaksi viisikuukautista kaksospoikaa, joista toisen oli määrä viettää nousu ja lasku turvakaukalossa. Se oli kuitenkin väärän kokoinen, eikä siksi turvallinen.

Ongelma kuitenkin ratkesi poikkeuksellisella tavalla, kun lentokapteeni otti toisen viisikuukautisista kaksospojista omaan syliinsä toisen ollessa äidin sylissä. Kapteeni oli lennolla matkustajana, koska hän oli siirtymässä toiselle lentokentälle. Tapauksesta kertoi Instagramissa Finnairin purseri Ami Niemelä, joka julkaisi kuvan lentokapteenista vauva sylissä.