Järkyttävä video Havaijin rantahiekasta – puolet muovia!

Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muovijäte on yksi suurimmista merien saastuttajista. Monet turistit nauttivat Havaijin sinisestä ja kirkkaasta merestä ja hienosta rantahiekasta, mutta totuus alueesta on kuitenkin hieman karumpi. Sustainable Coastlines Hawaii on julkaissut videon, jossa nähdään millaista rantahiekka oikeasti on.

Nyt videolla nähdään miltä Kailua-rannan hiekka näytti eräänä aamuna. Videolla kaksi ihmistä pitävät verkosta kiinni ja sihtaavat kolmannen henkilön kaatamaa hiekkaa. Hidastetulla videolla nähdään mitä kaikkea verkkoon jää hiekan pudotessa maahan sen läpi.

Sihtiin alkaa vähitellen jäämään erivärisiä muovin palasia. Muovijätettä huuhtoutuu rantahiekkaan merestä jatkuvasti. Monien voi olla vaikeaa kuvitella kuinka paljon muovia hiekan seassa todellisuudessa on. Videolla kuitenkin nähdään miten suuri määrä muovia jo pienestä säkillisestä hiekkaa tulee.

https://www.instagram.com/p/BSl_BgLFmp3/

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat