Joanna Krupa rohkeassa bilemekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja realitytähti Joanna Krupa ei ole koskaan häpeillyt solakkaa mallivartaloaan. Hän on tunnettu eläinten oikeuksien puolestapuhujana, ja hän on esiintynyt useissa PETA:n mainoskampanjoissa alasti. Nyt hänet kuvattiin poikkeuksellisen näyttävässä bilemekossa.

Joanna ikuistettiin paparazzin toimesta, kun hän oli poistumassa West Hollywoodissa sijaitsevasta Catch-ravintolasta illallisen jälkeen. Neitokaisen asuvalinta kiinnitti vääjäämättä huomion noin 30 senttiä hänen leukansa alapuolelle.

Joanna Krupa on todella itsevarma nainen, ja hän julkaiseekin hyvin usein hänen omalla Instagram-kanavallaan seksikkäitä ja hyvin paljastavia kuvia, jotka hän on ottanut itse peilin kautta itsestään. Suurin osa miesfaneista hukuttaa naisen kuvien kommenttikentät kehuilla, mutta osa naispuolisista kommentoijista ihmettelee alusvaatteissa otettuja kuvia.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash