Poika repäisi tyttären rintaliiveistä – äidin reaktio leviää nyt verkossa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ensiavussa hoitajana työskennellyt äiti sai puhelun tyttärensä koulusta kesken työvuoron. Puhelimessa oli tytön opettaja, joka pyysi äitiä koululle mahdollisimman pian. Tytär oli lyönyt luokkakaveriaan kaksi kertaa nyrkillä kasvoihin.

Äiti oli myöhästynyt roimasti rehtorin kansliasta, koska oli joutunut ensin hoitamaan kiireelliset potilastapaukset ensiavussa. Kun hän vihdoin pääsi tyttärensä luokse, oli paikalla opettajan ja tyttären lisäksi kaksi kertaa nyrkistä saanut poika vanhempineen.

Äidille selvisi, että poika oli vedellyt monta kertaa tyttären rintaliiveistä. Tyttö oli pyytänyt luokkakaveriaan lopettamaan, mutta hermostui rintaliivien auettua. Sen jälkeen tyttö oli iskenyt poikaa nyrkillä kaksi kertaa kasvoihin. Rehtori ja opettaja olivat erittäin vihaisia tytölle.

– Ahaa! Ja nyt te ilmeisesti haluatte tietää nostanko syytteitä seksuaalisesta ahdistelusta poikaa ja koulua vastaan, koska kukaan ei kieltänyt koskemasta tyttäreni rintaliiveihin?, äiti napautti kaikkien yllätykseksi.

Koulun henkilökunta ja pojan vanhemmat säikähtivät. He väittivät äidin ylireagoivan. Opettaja oli jopa pyytänyt tyttöä, että hän ei kiinnittäisi pojan kiusaamiseen mitään huomiota. Poika oli lopettanut rintaliivien rämpyttämisen vasta, kun tyttö oli lyönyt häntä.

– Ja te annoitte pojan koskea tyttäreeni? Miksi ette lopettaneet sitä? Voisitko tulla tänne, niin kosken housujesi etumukseen? Miksi et tässä ja nyt vetelisi rehtorin, pojan äidin tai minun rintaliivejäni, äiti jatkoi tuohtuneena miesopettajalle.

Äiti sanoi lapsensa puolustaneen itseään. Poika on 183-senttinen ja tyttö vain 152 senttiä pitkä. Hän kysyi, olisiko tytön vain pitänyt tyytyä kohtaloonsa, että kaksi kertaa painavampi poika vetelee häntä rintaliiveistä ärsytykseen asti? Sen jälkeen äiti lähti tyttärensä kanssa kotiin ja teki valituksen koulun toiminnasta. Tyttö siirrettiin eri luokalle ja poika sai opetuksen.

Lähde: Not Always Learning