Shanghai Skywalk on 340 metrissä – ei lainkaan turva-aitaa!

Matkailu · Terhi Piiroinen

Shanghain Jin Mao Tower -nimisessä pilvenpiirtäjässä on 340 metrin korkeudessa sijaitseva lasiterassi, josta käsin voi ihailla Kiinan suurimman kaupungin maisemia. Shanghai Skywalk ei kuitenkaan sovi heikkohermoisille, sillä terassilla ei ole ollenkaan kaidetta tai turva-aitaa.

Lasiselle pilvenpiirtäjän terassille pääsee vain turvavaljaissa. Sen jälkeen vierailija on vapaa tekemään oikeastaan mitä tahansa – vaikka roikkumaan osittain reunan ulkopuolella. Terassi sijaitsee pilvenpiirtäjän 88. kerroksessa. Kiinalainen Shanghai Skywalk on maailman korkeimmalla sijaitseva aidaton lasiterassi.

Ulkoilmaterassi on Shaghaiist-julkaisun mukaan 60 metriä pitkä ja 1,2 metriä leveä. Terassille pääsee kerrallaan 15 ihmistä, joista kaksi on pilvenpiirtäjän työntekijöitä. CNN Travelin toimittaja testasi rohkeuttaan terassilla. Maisemavierailu ei sovellu heikkohermoisille.

Shanghai Skywalk: 340 meters up and no handrail

Shanghai Skywalk: 340 meters up and no handrail – DO NOT LOOK DOWN!

Publié par CNN Travel sur dimanche 9 avril 2017