Herkkujen herkku! Pizzan päällä uppopaistettuja täytekeksejä

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Pikaruokaloiden annokset paistetaan yleensä upporasvassa. Newyorkilainen ravintola vie friteeraamisen astetta korkeammalle tasolle tuodessaan markkinoille uppopaistetuilla Oreo-kekseillä vuoratun pizzan. Makea herkku saa veden kielelle.

New Yorkissa sijaitseva Krave It Sandwich Shop & Eatery -niminen ravintola niittää mainetta ja kunnialla överiksi menevillä ruoka-annoksillaan. Pizzoihin erikoistuneesta ruokapaikasta saa jättikokoista murua rinnan alle – ja suurin osa annoksista näyttää lautaselle kasatulta sydänkohtaukselta. Sitä on myös ravintolan erikoisuus: uppopaistettu Oreo-pizza.

Queensissä sijaitseva ravintola päällystää täytekeksit ensin frittitaikinalla ja sen jälkeen ne uppopaistetaan. Friteeratut Oreot pääsevät puolestaan juustolla vuoratun pizzapohjan päälle. Koko komeus käy tirisemässä uunissa ja ennen tarjoilua aterian päälle ripotellaan tomusokeria ja keksimurua. Pizzassa yhdistyvät suolainen ja makea, Insider-sivusto ylistää.

Pizza is loaded with Oreos

DEEP-FRIED. OREO. PIZZA.

Publié par INSIDER food sur mardi 17 janvier 2017

https://www.instagram.com/p/BL3-rZIl1q8/