Karkkia ostaneen kortti ei toiminut – pani kaupan remonttiin!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Santa Anan poliisiviranomaiset ovat julkaisseet valvontakameramateriaalia paikallisesta 7-Eleven -kioskista. Videolla näytetään, kuinka asiakkaana ollut mies riehuu liikkeessä tavaroita heitellen. Hän olisi ostanut makeisia, mutta luottokortti ei toiminut.

Yhdysvaltojen Kaliforniassa etsitään parhaillaan 7-Eleven -kaupassa kuvatulla videolla esiintyvää miestä, joka oli suutuspäissään tuhonnut liikkeen omaisuutta. Mies suuttui kaupan henkilökunnalle, koska hänen luottokorttitapahtumansa oli hylätty. Mies yritti ostaa M&M -makeisia.

Asiakas tarttui myyjää päästä, heitti kassakoneen maahan ja siirtyi viereiselle tiskille. Hän heitti toista myyjää banaaneilla ja lopulta hänenkin kassakoneen maahan. Ilman karkkia jäänyt asiakas teki tuhoa noin 700 euron arvosta. Poliisi pyytää yleisövihjeitä julkaisemansa valvontakameramateriaalin avulla.