Toimittajan yläfemma pieleen – Nicole Richie sai avokämmenestä päähän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kokeneetkin televisiojuontajat joutuvat toisinaan erittäin noloihilin ja koomisiin tilanteisiin kameroiden edessä. Verkossa levinneellä videolla Talk Stoop -ohjelman juontaja päätyy vahingossa iskemään seurapiiritähti Nicole Richietä kasvoille.

Haastattelun alussa Cat Greenleaf yrittää tehdä Richien kanssa high fivet, eli suomalaisittain yläfemmat. Valitettavasti se menee pieleen, ja televisiojuontaja osuukin tähteä avokämmenellä päähän. Iskun seurauksena aurinkolasit lentävät pois Richien kasvoilta.

Haastattelu jatkui myöhemmin normaalisti mokasta huolimatta. Lienee kuitenkin selvää, että epäonnistunut yläfemma on todellinen syy sille, miksi video lähti leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa.