Vuoden lentoyhtiöt on valittu – Finnairille hieno sijoitus

Matkailu · Terhi Piiroinen

Matkustajien kokemuksia keräävä TripAdvisor-sivusto on listannut käyttäjiensä suosittelemat lentoyhtiöt paremmuusjärjestykseen. Vuoden 2017 paras lentoyhtiö on Emirates. Finnair sijoittui eurooppalaisten yhtiöiden listalle sijalle 7.

Maailman parhaat lentoyhtiöt ovat Emirates, Singapore Airlines, Azul, JetBlue ja Air New Zealand. Kymmenen parhaan joukkoon sijoittuivat myös Korean Air, Japan Airlines, Thai Smile, Alaska Airlines ja Garuda Indonesia. Euroopan parhaimman lentoyhtiön tittelin nappasi matkustajien mukaan venäläinen Aeroflot.

Eurooppalaisten lentoyhtiöiden kymmenen parhaan joukkoon sijoittuivat myös Turkish Airlines, KLM, Lufthansa, Swiss Intl Air Lines, Virgin Atlantic, Finnair, Austrian Airlines, Aer Lingus ja Icelandair. Dubain emiraatin omistuksessa oleva Emirates voitti myös parhaimman ykkösluokan ja ekonomiluokan palkinnot.

https://www.instagram.com/p/BQlN1Q0BLlN/