Nainen jäi kiinni pettämisestä – poikaystävä järjesti nerokkaan ansan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies oli saanut tietää, että hänen tyttöystävänsä pettää häntä. Mies ei ollut antanut asian olla vaan hän päätti kostaa naiselle julmalla tavalla ja lavastaa tekokosinnan hänen työpaikalleen kesken naisen työpäivän.

Mies oil mennyt Daily Mail -lehden mukaan yllättämään naisen hänen työpaikalleen ravintolaan. Hän halasi tyttöystäväänsä, minkä jälkeen hän oli mennyt polvilleen naisen eteen. Videolla nähdään miten mies on lattialla polvistuneena, mutta hän näyttäisi odottelevan jotain ennen kuin kosii tyttöystäväänsä.

Yllättäin ovesta ryntää paikalle toinen mies, jonka kanssa tyttöystävä on pettänyt poikaystäväänsä. Ilmeisesti naisen rakastaja ei ollut tiennyt poikaystävästä, minkä vuoksi hänkin oli suuttunut naiselle ja suostunut pilaan. Toinen mies huutaa videolla naiselle vihaisena: ”Sinulla oli aiemmin kaksi hyvää miestä, mutta nyt sinulla ei ole enää yhtään!”.