Opiskelijan katoamisesta mysteeri – tapaus kuin Da Vinci Koodista!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Brasilialainen psykologian opiskelija Bruno Borges katosi jäljettömiin maaliskuun 27. päivä. 24-vuotiaan miehen huoneesta löydettiin erikoisia tavaroita, kuten illuminatiin, ulkoavaruuteen ja okkultismiin viittaavia symboleita. Salaliittoteoreetikot uskovat, että mies tiesi enemmän kuin tavallinen ihminen.

Now This Newsin mukaan kadonneen Bruno Borgesin huoneessa on patsaita, muinaisia kirjoituksia, koodeja ja tähtiteteeseen perustuvia kaavoja. Savuna ilmaan kadonnut mies on tiettävästi tutkinut ja ihaillut italialaisen filosofin Giordano Brunon tutkimuksia muun muassa äärettömästä maailmankaikkeudesta. Giordano Bruno eli 1500-luvun lopulla Roomassa.

Borges oli lukinnut itsensä huoneeseen 22 päiväksi ennen katoamistaan. Hänen vanhempiensa mukaan hänen olinpaikkansa selviää, mikäli joku onnistuu ratkaisemaan hänen huoneeseensa jättämän koodin. Hän oli kirjoittanut samalla salakielellä 14 kirjaa. Poliisi tutkii katoamista intensiivisesti, mutta se on herättänyt myös oman elämänsä salapoliisien mielenkiinnon ympäri maailmaa.

A Man Mysteriously Disappeared And Left Behind A More Mysterio…

This is about as creepy as it gets 👽

Publié par NowThis sur mardi 11 avril 2017