Varkaat ajoivat auton asekaupan sisään – poistuivat saalis mukanaan vain 30 sekuntia myöhemmin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa tutkitaan varkautta, jonka tekijät toimivat hurjalla tavalla ja uskomattomalla nopeudella. Rikolliset olivat selkeästi suunnitelleet Sunshine State Armory -asekauppaan kohdistuneen iskun tarkkaan etukäteen.

Turvakameran nauhalta ilmenee, kuinka varkaat ajavat Toyota Tacoma -auton liikkeen sisään. Tämän jälkeen he käyvät heti toimiin, ja alkavat putsaamaan kauppaa aseista ja panoksista. He poistuvat paikalta vain noin 30 sekuntia myöhemmin.

Poliisit saapuivat liikkeeseen nopeasti, mutta varkaat olivat ehtineet jo pakenemaan paikalta. Huffington Post -lehden mukaan viranomaiset löysivät rikollisten tuleen sytytetyn auton noin tuntia myöhemmin läheisestä metsästä. Toistaiseksi on epäselvää, kuinka paljon aseita ja ammuksia varkaiden mukaan tarkalleen ottaen päätyi.