Poliisit riensivät auttamaan kadulla maannutta miestä – olikin jotain aivan muuta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Iso-Britannian Bristolin poliisit toteuttivat taannoin työtään rientämällä maassa maanneen miehen apuun. Pian heille kuitenkin paljastui, ettei apua tarvittu. Kyseessä ei nimittäin ollut edes ihminen.

Maahan lyyhistyneen miehen sijaan paikan päältä löytyi UPI-uutistoimiston mukaan hieman päälle metrin pituinen alligaattori. Kävi ilmi, että läheisen matelijoihin erikoistuneen eläinkaupan omistaja oli tuonut alligaattorin kävelylle.

Alligaattoreihin törmätään usein esimerkiksi Yhdysvaltojen Floridassa, mutta harvemmin Iso-Britanniassa. Paikallinen poliisilaitos jakoi tapahtumaan liittyvän päivityksen Twitterissä. Twiitatussa kuvassa hämmentyneen näköinen poliisi pitelee käsissään kävelylenkillä valjaissa ollutta alligaattoria.