Drake ja Rihanna päätyivät samoille lastenkutsuille – kiusallinen kohtaaminen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Exään törmääminen juhlissa saattaa monissa tapauksissa johtaa kiusallisiin hetkiin. Tämän saivat huomata on-off -suhteestaan tunnetut Drake ja Rihanna, jotka päätyivät taannoin samoihin syntymäpäiväjuhliin.

Poptähdet nähtiin Los Angelesissa järjestetyillä lastenkutsuilla, eivät he vaikuttaneet juurikaan olevan tekemisissä keskenään. Paikalla ollut Gavin Morris kuvasi tilaisuudesta Snapchat-videoita, jotka on sittemmin jaettu Twitterissä julkkisjuoruihin erikoistuneen The Shade Roomin toimesta.

Videolla Rihanna viettää aikaa leikkivien lasten kanssa. Nurkassa kyykyssä istuva Drake puolestaan näyttää tuntevansa olonsa hieman epämukavaksi, räpläten hermostuneena takkinsa vetoketjua.

Rihannan ja Draken suhde kukoisti viime kesänä, jolloin he viettivät runsaasti aikaa keskenään ja ottivat jopa samanlaiset tatuoinnit. He kuitenkin päättivät suhteen viime elokuussa, ja ovat sittemmin tapailleet uusia ihmisiä.