Karmaiseva onnettomuus messujen huvipuistossa

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Festivaaleille tuodaan juhlijoiden iloksi välillä erilaisia laitteita, joihin hurjapäisimmät asiakkaat voivat mennä hakemaan hieman jännitystä. Tällä kerralla kaverukset menivät jättimäiseen keinuun, joka osoittautuikin vielä paljon hurjemmaksi kuin he aluksi olivat ajatelleet.

Videolla nähdään hurja tilanne, kun toinen kaveruksista putoaa keinun istuimesta. Keinu lähetetään matkaan todella korkealta, ja kaverit istuvat siinä vierekkäisillä istuimilla. Lähtö on niin kova, että toinen tytöistä luiskahtaa istuimeltaan eteenpäin ja roikkuu loppu ajan pää alaspäin valjaistaan.

Videolla nähdään todellinen läheltä piti tilanne kun tyttö keinuu pää alaspäin. Valjaat pitävät tyttöä toki kyydissä mukana, mutta mikäli laskeutumisalusta olisi ollut vain hieman korkeammalla, pään iskeytyminen siihen olisi ollut kohtalokas.