Ariel Winterin festariasu käänsi katseet Coachellassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Ariel Winter on viime aikoina kohahduttanut useaan otteeseen rohkealla pukeutumisellaan ja paljastavilla kuvillaan. Nyt nuori kaunotar on julkaissut kuvan takapuolestaan, joka on saanut ihmiset vertaamaan häntä jo Kim Kardashianiin. Tänä viikonloppuna Winter juhlii festareilla Kaliforniassa.

Kalifornian Indiossa on parhaillaan käynnissä maailmankuulu Coachella-jättifestivaali, joka vetää perinteisesti puoleensa monia julkkistähtiä. Kurveistaan ylpeä Ariel Winter on yksi tapahtuman vieraista, ja ensimmäisenä festaripäivänä hänellä oli yllään valkoinen paita, joka korosti erityisesti hänen rintojaan.

19-vuotias Moderni perhe -komediasarjasta tuttu Ariel Winter on useaan otteeseen sanonut lehdille, että häntä ei kiinnosta mitä hänen paljastavasta pukeutumisestaan ajatellaan. Winter on ylpeä kurveistaan. Hän ei pelkää esitellä pakaroitaan, mikä on käynyt ilmi naisen julkaisemista kuvista. Arielia on verrattu jopa Kim Kardashianiin.

Splash
Splash
Splash