Barista loihtii kikkelikuvia juomiin – härskit lattet naurattavat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaahdotetulla maidolla koristeltu espressokahvi on nimeltään latte. Juoman pohjalle kaadetaan kuumaa espressoa ja sen päälle tulee höyryllä vaahdotettua maitoa. Maitovaahtoa saatetaan koristella näyttävästi – vaikkapa peniksen kuvilla.

Erikoinen barista niittää suosiota Instagramissa. Mies loihtii kahvijuomien pinnoille sukupuolielimen kuvia kaikissa eri muodoissa ja kokoluokissa. Kikkelikahvit ovat nousseet nopeasti nettiväen suosioon, ja monet haluavat upottaa huulensa samanlaiseen latteen. Kuvia julkaiseva mies käyttää nimimerkkiä Dicklatte.

The LAD Biblen mukaan miehen peniskahvikuviointi alkoi vahingossa, kun hän yritti tehdä maitovaahdosta sydämenmuotoista. Kuviosta tulikin täydellisesti miehen sukupuolielintä muistuttava. Nyt kikkelikahvista on tullut maailmanlaajuisesti suosittu ilmiö.

This Guy Creates Amazing Latte Art

Cup of coffee anyone? ☕🍆

Publié par LADbible sur lundi 10 avril 2017