Hooters-ketjun uutuus – ravintolassa myös miestarjoilijoita!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävistä ja rintavista naistarjoilijoistaan maailmanlaajuisesti tunnettu yhdysvaltalainen Hooters-ravintolaketju on ilmoittanut tekevänsä uuden aluevalloituksen. Se on nimittäin avaamassa ravintolan, jossa on myös miespuolisia tarjoilijoita.

Asiasta uutisoineen Tampa Bay Times -lehden mukaan saman yhtiön uudessa Hoots-ravintolaketjussa on tarjoilijoina sekä miehiä että naisia, joten Magic Mike -fantasioista haaveilevat naiset eivät kuitenkaan pääse onnensa kukkuloille.

Ensimmäinen uuden Hoots-ketjun ravintola avataan toukokuussa Illinoisin Cicerossa. Uudessa ketjussa on hieman suppeampi ruokalista kuin Hootersissa, mutta esimerkiksi kuuluisat kanansiivet löytyvät jatkossa molemmista. Tähän saakka Hooters-ketju on saanut ajoittain runsaasti kritiikkiä siitä, että se on tarjonnut töitä ainoastaan naisille.