Näkövammainen putosi junaraiteille – sivulliset pelastivat hengen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Atlantassa on kuvattu tilanne, jossa näkövammainen mies on pudonnut junaraiteille. Ohikulkijat kuulivat miehen avunhuudot ja riensivät apuun. He vaaransivat henkensä pelastaakseen raiteille joutuneen henkilön.

Atlantan paikallisuutiskanava on kertonut kiperästä tilanteesta Five Points -asemalaiturilla. Paikalle saapunut Jason Molineaux oli kuvannut, kuinka kaksi miestä hyppäsi junaraiteille nostaakseen sinne joutuneen miehen turvaan. Yksi ohikulkija oli ilmoittanut asiasta poliiseille, jotka olivat puolestaan käskeneet junia pysähtymään.

Junaraiteille menemistä tulee välttää aina. Miestä pelastamassa ollut Daniel Summers kertoi, että hän ei kuitenkaan miettinyt kahta kertaa raiteilleen hypätessään. Pelastettu mies toimitettiin sairaalahoitoon ja hänen henkensä pelastaneita ohikulkijoita on kutsuttu sankareiksi.