Facebook-murhaaja yhä vapaana – valtava poliisioperaatio käynnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on edelleen käynnissä valtava poliisioperaatio, jossa pyritään paikallistamaan ja ottamaan kiinni Steve Stephens -niminen mies, joka murhasi 74-vuotiaan eläkeläisen ja latasi sen jälkeen videon murhasta Facebookiin. Nyt miehestä on luvattu jo muhkea palkkio.

Stephensin sosiaalisessa mediassa julkaisemalla videolla nähtiin miten hän murhasi Roger Godwinin ampumalla Clevelandissa. Pian videon lähdettyä leviämään FBI ja ATF saivat selville miehen henkilöllisyyden ja aloittivat massiiviset etsinnät hänen saamiseksi kiinni. Pidätykseen johtavasta vinkistä on luvassa peräti 50.000 dollarin rahapalkkio.

Parhaillaan murhaajan etsinnät on laajennettu jo viiteen osavaltioon, sillä poliisi uskoo miehen lähteneen murhan tekopaikalta pakomatkalle. Murhaajaa on pyydetty antautumaan vapaaehtoisesti, mutta vielä toistaiseksi tuloksetta. Toisessa Steve Stephensin julkaisemassa videossa hän kertoi surmanneensa 10 ihmistä, joten kyseessä voi olla jopa sarjamurhaaja.